Auh, momci, kakav danak neiskustvu!

Izvor: Mondo, 05.Feb.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auh, momci, kakav danak neiskustvu!

Nakon što su jednoj Beograđanki ukrali mobilni telefon, razbojnici su, umesto da se sakriju, požurili da se fotografišu. Da li su bahati ili nepromišljeni, tek na njihovu žalost ona je putem Dropboxa odmah je videla njihovu fotografiju.

Foto: PrintScreen

Devojci je u Beogradu u sredu ukraden mobilni telefon, a momci u čijim rukama je završio su potpuno neiskusno ili bahato se momentalno fotografisali. Kako je na telefonu instaliran Dropbox (servis putem koga automatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sadržaj sa vašeg telefona može da bude sačuvan u "oblaku") – vlasnica je odmah na svom nalogu videla njihovu sliku.

I ne samo ona, već "pola" interneta u Srbiji, jer se fotografija brzo širi društvenim mrežama, ali i policija. Na njihovu žalost. Verovatno više nisu tako dobro raspoloženi kao na priloženoj slici.

Nemanja Borovac prvi je podelio na svom Twitter profilu tu fotografiju uz informaciju: "Kolegnici ukrali telefon juče. Sinoć se likovi slikali i #selfie stigao na njen #dropbox :)"

Tako je informacija brzo stigla i do medija.

"Da citiram koleginicu: išla sam sa posla do jednog kafića u Sremskoj, kad sam izašla iz zgrade bio je kod mene. Išla sam kroz Prizrensku, a kada sam ušla u kafić mobilni mi više nije bio tu" - rekao je za "24 sata" Borovac, koji je pozvao sve korisnike društvenih mreža da podele fotografiju pljačkaša ne bi li im nadležni organi što pre ušli u trag.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograđanki ukrali telefon, slikali se, a njoj fotka stigla preko Dropboksa

Izvor: Svet, 05.Feb.2015

Devojci je u Beogradu u sredu ukraden mobilni telefon, a momci u čijim rukama je završio su potpuno neiskusno ili bahato se momentalno fotografisali. Kako je na telefonu instaliran Dropbox (servis putem koga automatski sadržaj sa vašeg telefona može da bude sačuvan u “oblaku”) – vlasnica...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.