Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2018, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraktivna pevačica uzburkala strasti jednom fotografijom

Rita Ora nije propustila priliku da naglasi svoje atribute, a muškarci su burno reagovali na njenu poslednju objavu na društvenim mrežama.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Jan 27, 2018 at 10:02am PST

Pevačica Rita Ora često zna da zaigra na kartu provokacije, a tako je bilo i ovog puta pa je svojim pratiocima, a naročito onima jačeg pola, priredila iznenađenje kada je na Instagram profil "okačila" sliku na kojoj je vidimo u veoma seksi izdanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Ponela je veoma kratku spavaćicu, a uslikala se odozdo, pa su u prvom planu bile njene obline i noge, dok se komentari, očekivano, nižu jedan za drugim. Reakcije na ovu njenu fotku su podeljene, a procenite sami da li je ovog puta preterala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.