Ateist rep na turneji po bivšoj Jugi

Izvor: Blic, 08.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ateist rep" na turneji po bivšoj Jugi

Novosadska grupa „Ateist rep" objavila je pre desetak dana svoj prvi DVD u skoro dve decenije dugoj karijeri. Na ovom izdanju pod nazivom „Live in KST" nalaze se 34 pesme među kojima su njihovi stari i novi hitovi: „Blu trabant", „Wartburg limuzina", „Štrikanje", „Pritilend", „Lopovi i žace"... Osim nastupa iz beogradskog KST-a, na DVD-u se nalaze i numere sa nastupa u Puli i Splitu.

Povodom ovog izdanja „Ateisti" kreću na turneju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kojoj će u narednom periodu obići više od dvadeset gradova bivše Jugoslavije. Inače, novosadski pank sastav „Ateist rep" jedan je od retkih bendova koji osim što ima podršku fanova u Srbiji, veoma je popularan u Hrvatskoj. Mesta koja će obići na predstojećoj turneji su: Bački Petrovac (11. 1. „Rebels"), Bečej (19. 1. „Floyd"), Zagreb (24. 1. „KSET"), Pula (25. 1. „Uljanik"), Karlovac (26. 1. „Coyote bar"), Beograd (2. 2. „Living room"), Niš (8. 2. Pravni fakultet), Smederevo (9. 2. „Street fighter"), Pančevo (16. 2. Dom omladine), Kutina (29. 2. „Baraka"), Osijek (1. 3. „Klub mini teatar"), Rijeka (4. 4. „Stereo dvorana") i Split (5. 4. „Kocka).

„Ateisti" će na ovim koncertima svirati i neke od novih pesama koje spremaju za novi album, a koji bi trebao ove godine da bude završen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.