Atanasković sa direktorkom Pošte i sindikatima o platama radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 14:26

Atanasković sa direktorkom Pošte i sindikatima o platama radnika

Ministarka privrede Anđelka Atanasković razgovarala je danas sa predstavnicima Ministarstva finansija, v.d. direktorom Pošte Srbije Mirom Petrović i Sindikatom PTT Srbije o unapređenju materijalnog položaja zaposlenih.

"Resor kojim rukovodim posvećeno radi na rešavanju problema javnih preduzeća u našoj zemlji. S obzirom na značaj koji ima Pošta Srbije izuzetno nam je važno da zajednički radimo na prevazilaženju izazova sa kojima se susreću i unapređenju položaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaposlenih", rekla je Atanasković.

Ministarka je navela da je to drugi po redu sastanak koji je održan radi razgovora na temu unapređenja materijalnog položaja zaposlenih i najavila nastavak dijaloga u narednom periodu, navedeno je u saopštenju ministarstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HOĆE LI RADNICI POŠTE DOBITI VEĆE PLATE Danas sastanak na visokom nivou

Izvor: Blic, 23.Feb.2021

Ministarka privrede Anđelka Atanasković razgovarala je danas sa predstavnicima Ministarstva finansija, vršiocem dužnosti direktora Pošte Srbije Mirom Petrović i Sindikatom PTT Srbije o unapređenju materijalnog položaja zaposlenih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.