Asusov super laptop

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asusov super laptop

Prilikom otvaranja ovog laptopa teško je odupreti se “wau” efektu koji izaziva veliki widescreen displej koji spada u najbolje sa kojima smo se dosad sreli, zajedno sa dva krajnje neobična Bang & Olufsen zvučnika. Zakrivljeni i istureni zvučnici sa obe strane ekrana čine da NX90 pre podseća na veliki TV ili nekakav kućni multimedija centar, nego na prenosni računar.

Sa leve i desne strane tastature postavljena su dva velika touchpada. Krupni i široki pripadajući tasteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imaju mekan, gotovo nečujan klik, pa je njihovo korišćenje vrlo prijatno. Iznad ergonomske tastature se pored prečica za upravljanje multimedijalnim aplikacijama nalaze i tasteri za izbacivanje diska iz slot-in Blu-ray optičkog uređaja, kao i tasteri za paljenje/gašenje.

Uz ogroman ekran, Bang & Olufsen ICE power audio sistem je najbitnija karakteristika ovog sistema. Verujte nam na reč da je u pitanju vrhunski zvučni sistem sa velikim brojem tehnologija za dobijanje najboljeg zvuka, umanjivanja šuma i distorzije. Puna HD rezolucija na fenomenalnom monitoru uz podršku odlične audio komponente omogućava vam da u potpunosti uživate u HD filmovima onako kako su to njihovi tvorci zamislili. Multimedijalne mogućnosti ovog sistema zaokružene su pre svega integrisanim hibridnim TV tjunerom, te ćete u TV programu moći da uživate i kada se u Srbiji odradi digitalizacija TV signala. Prirodno okruženje NX90JQ modela je centar multimedijalnog, visoko stilizovanog doma, gde njegov nesvakidašnji dizajn i cena neće mnogo odskakati od ostatka stvari koje ga okružuju.

www.digitalonline.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.