Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ašton Kučer i Mila Kunis čekaju drugo dijete

Popularni glumac Ašton Kučer i njegova supruga Mila Kunis čekaju drugo dijete, a sretnu vijest o proširenju porodice potvrdio je njihov portparol.

Ašton, koji je jednu od najzapaženijih uloga imao u seriji „Dva i po muškarca“, i Mila u braku su godinu dana, a prije toga su dobili prvo dijete, kćerkicu Vijat Isabel.

"Ašton cijeli sjaji kad priča o Vijat i bebi koja je na putu. Sve u vezi roditeljstva njemu je potpuno prirodno", rekao je izvor blizak slavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << paru.

"U onom trenutku kad smo odlučili biti roditelj bili smo spremni prestati biti sebični. Ili smo barem počeli s tim procesom", izjavila je Mila jednom prilikom.

Koliko dugo je Mila trudna i kada se može očekivati rođenje bebe, zasad nije poznato.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.