Assassin’s Creed Revelations nekima uklonjen sa Steam platforme bez objašnjenja

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 23:30

Assassin’s Creed Revelations nekima uklonjen sa Steam platforme bez objašnjenja

Samo što je najavljena rekonstrukcija platforme Ubisoft Connect, jedna od najpoznatijih Ubisoft igara Assassin’s Creed Revelations uklonjena je sa gejmerske Steam platforme, prijavili su neki korisnici, piše KitGuru.
Francuski proizvođač igara Ubisoft imao je zanimljiv odnos sa Steam platformom, i u proteklih nekoliko meseci videli smo da se kompanija obavezala da će svoje ranije ekskluzivne naslove sa Epic Games Store platforme takođe doneti na Steam. U tu franšizu igara spadaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << između ostalih, Assassin’s Creed Valhalla, Roller Champions, Scott Pilgrim vs. The World: The Game i druge.

Resetera / dex3108
Uprkos partnerstvu, Assassin’s Creed Revelations je naprasno nestao sa platforme, barem za neke od korisnika. Iako se na platformi nalazi obaveštenje da igra više nije dostupna u prodavnici, ono ne sadrži nikakvo dalje obrazloženje. Zanimljivo je, pak, da su istim korisnicima i dalje za kupovinu dostupni svi DLC (downloadable content) sadržaji za ovu igru, u koje inače mogu spadati novi nivoi, oružje, likovi i drugo.
Samo što se, nakon niza godina, obnovilo partnerstvo između Ubisoft kompanije i platforme Steam, čudno je videti da igra ponovo nestane. Naravno, to bi mogla da bude i slučajna greška, nakon čije ispravke bi igra ponovo bila dostupna, ali bez objašnjenja sa jedne ili druge strane, možemo samo nagađati.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.