Assassins Creed Chronicles uskoro dobija poslednje poglavlje

Izvor: B92, 10.Dec.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Assassins Creed Chronicles uskoro dobija poslednje poglavlje

Dobre vesti za sve Assassin’s Creed fanove – Ubisoft nije zaboravio na AC Chronicles, spin-off serijal 2D igara. Posle više od pola godine od prve igre smeštene u Kini, čuveni izdavač se vratio ovim igrama i preostalim ”hronikama” koje će biti smeštene u Indiju i Rusiju.

Prvi od dva nastavka, Assassin’s Creed Chronicles: India, biće smešten u sredinu 19. veka a igraćemo u ulozi Arbaaz Mira koji je u potrazi za misterioznim artefaktom koji su Templari ukrali od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Asasina. Sem protagoniste, velika promena je i u izgledu, pa će predeli Indije biti veoma živopisni i šareniji od onih iz Kine.

Finale trilogije nas vodi u Rusiju sa početka 20. veka. Nikolaj Orelov je na poslednjem zadatku pre nego što zauvek napusti red Asasina. Njegova potraga za drevnim artefaktom prerasta u zaštitničku kada će morati da brani princezu Anastasiju od Boljševika i Templara. Ova igra će takođe imati drugačiji grafički stil kojim će preovladavati crvena boja.

Obe igre nas očekuju veoma brzo na digitalnim policama: poglavlje u Indiji izlazi 12. januara a rusko 9. februara za PC i konzole Playstation 4 i Xbox One. Takođe 9. februara će se pojaviti i cela trilogija u vidu fizičkog izdanja, a 5. aprila ove igre dolaze na konzolu Playstation Vita.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.