Asfaltirane ulice u naselju Vojni put

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltirane ulice u naselju Vojni put

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić 22. novembra obišao je radove na asfaltiranju ulica kompleksa naselja Vojni put kod brojeva 600, 603 i 500 od ukupno deset ulica koliko je predviđeno planom u ovom naselju i Altini.

''Nastavlja sa sprovođenjem politike ravnomernog razvoja svih delova opštine Zemun. Trudimo se da u Zemunu više nema neasfaltiranih ulica. Sa završetkom ovih radova blizu smo realizacije tog cilja. S obzirom na to da se sada pravi budžet za narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu, opredelićemo sredstva za nasipanje i asfaltiranje ulica. Pored ovih radova završili smo nasipanje ulica u naselju Grmovac, a privode se kraju radovi na asfaltiranju trotoara u Zemun Polju, Batajnici, Altini, Ugrinovcima i u centralnim delovima naše opštine. Akcenat smo stavili i na sređivanje škola i vrtića, zelenih površina, sportskih terena, dečijih igrališta.

U skladu sa politikom Vlade Republike Srbije i usklađivanjem opštinskih statuta sa Statutom Grada Beograda po prvi put smo u prilici da uredimo i unutarblokovske površine u Starom gradskom jezgru'', rekao je Matić, uz napomenu da Gradska opština Zemun neprekidno osluškuje potrebe građana, ulaže velike napore i neprekidno inicira infrastrukturne radove, kako u centru Zemuna, tako i u obodnim naseljima.

Građani koji žive u ovom naselju, u ulicama koje su asfaltirane, nisu krili zadovoljstvo što su se i oni pridružili svojim komšijama čije su ulice nedavno asfaltirane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.