Asad hoće da PREGOVARA sa opozicijom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad hoće da PREGOVARA sa opozicijom! (FOTO)

Spreman na razgovor...

Sirijski predsednik Bašar al Asad je spreman za direktne razgovore Damaska i svih opozicionih grupa, uključujući i one naoružane, izjavio je danas član Odbora za odbranu ruske Dume i koordinator za saradnju sa sirisjkim parlamentom Dmitrij Sabljin, prenosi Tas s.

Kako se navodi Sergej Gavrilov, koji je takođe član ruske parlamentarne delegacije koja je u poseti sirijskom parlamentu, kazao je da se Asad nada da će nakon druge runde razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Astani, početi direktni pregovori obe strane u Siriji.

Članovi ruske Dume zaduženi za odnose sa sirijskim parlamentom od ponedeljka borave u Damasku gde o tekućim problemima razgovaraju sa sirijskim kolegama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.