Arsić: Poslanici  DOS-a trebalo bi da ostanu kao opomena svim vlastima

Izvor: Danas, 13.Mar.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsić: Poslanici  DOS-a trebalo bi da ostanu kao opomena svim vlastima

Rasprava  o 350  amandmana vladajuće koalicije  na Predlog zakona o strancima kojima se ne menja ništa  bitno u zakonu, a  praktično uskraćuje vreme  opoziciji za raspravu  ponovo je pokrenula polemiku da li opozicija treba da bojkotuje rad parlamenta. Članak Arsić: Poslanici  DOS-a trebalo bi da ostanu kao opomena svim vlastima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Neizvesna rasprava o Zakonu o upotrebi jezika u Sobranju

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 12:27

Treća rasprava o Zakonu o upotrebi jezika, koji predvođa uvođenje albanskog kao drugog zvaničnog jezika u Makedoniji, praktično još nije počela u makedonskom parlamentu, a da li će se to dogoditi, za sada, nije poznato. Više od 35.000 amandmana na taj zakon podnela najuticajnija opoziciona...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.