Arkanzas: Uhapšen naoružani muškarac na fakultetu

Izvor: B92, 10.Dec.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arkanzas: Uhapšen naoružani muškarac na fakultetu

Policija je uhapsila naoružanog muškarca, koji je danas upao na američki Univerzitet u gradu Džounsboro u Arkanzasu, javili su lokalni mediji.

Kako se navodi, niko nije povređen.

Lokalna tv stanica KATV je navela da će kampus univerziteta biti zatvoren do kraja dana.

Identitet osumnjičenog nije objavljen.

Nešto ranije, studenti su primili tekstualnu poruku da je kampus zatvoren i da je na istočnoj strani kampusa naoružan muškarac. Takođe su bili pozvani da se evakuišu.

Predstavnici lokalne policije su za Kanal 7 rekli da je naoružan muškarac u vozilu i da ga je policija opkolila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Arkanzasu: Naoružan upao na fakultet

Izvor: Mondo, 10.Dec.2015

Naoružana osoba upala je danas na američki Univerzitet u gradu Džounsboro u Arkanzasu, javili su lokalni mediji. Rojters javlja da je napadač savladan...Arkansas State University has reported a man with a weapon on campus. Spokesman says the man crashed his car. https://t.co/L90IzBuq2f..— CNN Breaking...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.