Arhitektonski projekat u Crnoj Gori megacentar Aura

Izvor: Blic, 08.Sep.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arhitektonski projekat u Crnoj Gori megacentar Aura

Aura Montenegro Bečići predstavlja jedinstveni projekat od kapitalnog značaja za razvoj savremene crnogorske arhitekture, elitnog turizma i hotelijerstva. Predstavljeni poslovno-hotelski kompleks nastao je kao vizuelizacija mogućnosti parcele površine 16.800 m2 koja sa svojim koeficijentom izgrađenosti od 4,5 omogućava formiranje nadzemnih površina od 76.000 m2 stambeno-poslovnog prostora i oko 30% dodatnih prostora za parking mjesta, odnosno garaže (12.000 m2) i ostale poslovno komercijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sadržaje (10.000 m2) koje ovaj prostor svojim konceptom nudi kao posebnu ponudu.

Predviđeni multifunkcionalni hotelsko-poslovni megacentar Aura MNE u okviru ovih jedinstveno prilagodljivih uslova komercijalno-turističkih programa i funkcija samih objekata nudi sve što može podrazumevati savremeni i ekskluzivni dinamizam njegovih najelitnijih sadržaja, kao što su bazeni, spa centri, elitni apartmani, unikatni jahting dizajn town house vila i lux sadržaji koji obezbeđuju kazina, multifunkcionalni lounge sadržaji, barovi, diskoteke i sl.

Objekat je spratnosti od 15 etaža (sa mogućnostima dodatnih etažnih celina u okvirima zadate bruto površine ukoliko bi to projekat zahtevao kao uslov realizacije poslovnih interesa biznis planova budućeg investitora).

Osim kule, definisane mogućnosti urbanističkih uslova ostavljaju mogućnost izgradnje pasarele koja bi se sa svojim tranziciono-komunikacijskim funkcijama mogla razviti u opsegu od oko 16 m u širini i dodatne poslovno komercijalne sadržaje, koji bi nadopunjavali ukupnu vizuru koju ovaj nadzemni objekat kao jedinstven vidikovac poseduje. Pasarela obezbeđuje neometanu komunikaciju korisnika prostora kule i galerije sa samom obalom mora i dinamično razvijenim slobodnim prostorom elitnog ugostiteljskog sadržaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.