Arapski svet u sedam grafika: Da li su stanovnici Bliskog Istoka i Zapada Afrike sve manje religiozni

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapski svet u sedam grafika: Da li su stanovnici Bliskog Istoka i Zapada Afrike sve manje religiozni

BBCKako danas živi arapski svet? Broj Arapa koji nisu religiozni je u porastu, pokazuju rezultati najvećeg i najdetaljnijeg istraživanja javnog mnjenja sprovedenog na Bliskom istoku i u regionu severne Afrike. Istraživači su ispitivali stavove Arapa o različitim pitanjima – od ženskih prava i migracija do bezbednosti i seksualnosti. U studiji koju je za BBC Arabik […] Članak Arapski svet u sedam grafika: Da li su stanovnici Bliskog Istoka i Zapada Afrike sve manje religiozni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arapski svet u sedam grafika: Da li su stanovnici Bliskog istoka i severne Afrike sve manje religiozni

Izvor: B92, 25.Jun.2019

Kako danas žive ljudi na Bliskom istoku i severu Afrike?..Broj Arapa koji nisu religiozni je u porastu, pokazuju rezultati najvećeg i najdetaljnijeg istraživanja javnog mnjenja sprovedenog na Bliskom istoku i u regionu severne Afrike...Istraživači su ispitivali stavove Arapa o različitim pitanjima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.