Apsolutno SVE što bi trebalo da znate o ovom telefonu!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apsolutno SVE što bi trebalo da znate o ovom telefonu!

Jedan od najzanimljivijih telefona kod nas u 10-ak slika, 10-ak video zapisa i uz tek mrvicu teksta. Upoznajte model, koji “vidi“ i noću!

Motorola One Vision je stigla u Srbiju, i ako vam neke stvari nisu bile jasne iz našeg premijernog predstavljanja, sad svakako hoće!

Pred vama je skup foto i video Motorola galerija najvažnijih funkcija Motorola One Vision telefona, koji se u Srbiji i regionu prodaje po ceni od oko 340 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za model od 128 GB memorije i 4 GB RAM-a. Priznaćete, konkurenti nemaju tako moćnu specifikaciju i dobru cenu!

Najvažnije karakteristike Motorola One Vision su:

Za pomenuti novac dobijate telefon otporan na prskanje vodom (kiša, znoj), sa 128 GB memorije, 4 GB RAM-a, osmojezgarnim Exynos 9609 procesorom (CPU 2,2 GHz, GPU Mali G72 MP3), skenerom otiska prsta u logotipu telefona sa zadnje strane, turbo punjenjem, Android One operativnim sistemom i mnoštvom drugih digitalnih i foto/video servisa.

Ne zaboravite i ovo: Motorola One Vision je jedini telefon u klasi, koji ima premijum izradu i kvalitetno staklo i spreda i pozadi, umesto plastike. Dostupna je u plavoj i brano boji.

Kako vam se sviđa Motorola One Vision?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.