Apetiti porasli, Vojvodina cilja krunu

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apetiti porasli, Vojvodina cilja "krunu"

Trener Marić ističe da Vojvodina uz nekoliko kvalitetnih pojačanja može da se uputi u borbu za titulu prvaka Srbije.

Foto: MN Press

Posle osvojenog Kupa Srbije prošle sezone, fudbaleri Vojvodine nameravaju da u godini kada njihov klub proslavlja čitav vek postojanja, započnu pohod na šampionsku titulu - treću u istoriji kluba.

"Lale" su posle deset kola lideri Superlige, ali imaju utakmicu više od prvog pratioca Partizana. Međutim, već sledećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vikenda dobiće priliku da pobedom u Beogradu, upravo protiv crno-belih, suvereno zauzmu čelo zabele i da na tom mestu dočekaju zimsku pauzu.

 Malo je ljubitelja fudbala u Srbiji koji su se nadali da Novosađani ozbiljno mogu da pomrse račune "večitima". Ne, i Zoran Marić, trener, po oceni mnogih fudbalskih stručnjaka, najperspektivnijeg sastava u Srbiji.

"Imamo dobar tim koji može da se bori za titulu, ali za to su potrebna i odgovarajuća pojačanja. Naprosto, za visoke ciljeve potreban nam je veći fond dobrih igrača", rekao je Marić zanovosadski Dnevnik.

Vojvodina posle 10 kola vodi na tabeli Super lige Srbije, sa 25bodova, jednim više od drugoplasiranog Partizana.

Foto: YouTube/screenshot

"Mislim da će o tituli odlučivati mala bodovna razlika između prvog i drugog na tabeli, jedan, dva ili tri boda. Bukvalno jedan meč može da odluči, to jest činjenica da li ste u odsudnom momentu mogli na teren da izvedete dovoljno kvalitetan sastav", kazao je Marić.

Prema njegovim rečima, ekipa nema alternative na bočnim pozicijama ipotreban joj je veći izbor kvalitetnih fudbalera u svakoj liniji.

"Jasno mi je da klub nema novca da plati visoko obeštećenje za nekogigrača. Ipak, imamo želje za dolazak trojice ili četvorice, a štaće od toga biti, videćemo", kazao je trener Vojvodine.

On je dodao da da je zadovoljan igrom svoje ekipe, s obzirom na to daje u letnjem prelaznom roku ostala bez dvojice bitnih igrača, odkojih je jedan i kapiten Nemanja Radoja.

"S obzirom na to da smo letos ostali bez dva bitna igrača zadovoljan sam igrom i rezultatima. Ono što je bilo do nas uradili smo, sada ostaje na rukovodstvu da u narednom prelaznom roku definiše ciljeve i s tim u vezi preduzme odgovarajuće korake", rekao je Marić.

Vojvodina će u narednom kolu predstojećeg vikenda gostovatiPartizanu u 11. prvenstvenom kolu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.