Apel za potencijalne donore kože

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 19:04

Apel za potencijalne donore kože

Mole se građani za pomoć.

Stevo Mihajlović (54) iz sela Srednja Čađevica, opština Bijeljina, zadobio je opekotine opssne po život nakon što mu je prekjuče u rukama eksplodirala motorna testera dok je sekao drva.

Vatra je zahvatila kombinezon i rukavice a on je dobio opekotine II i III stepena obe noge i šake, genitalija i zadnjice.

Hitno je prebačen kolima hitne pomoći u Beograd i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege Klinike za opekotine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Stevo živi sam, a tokom rata u Bosni 1992. godine takođe je teško nastradao kada mu je eksplozija mine povredila vrat i kolena.

Svi potencijalni donori koji mogu i žele da donacijom kože za transplantaciju pomognu ovom srpskom heroju mogu da se jave na telefone:

BiH: +387 65 905 864

Srbija: + 381 60 317 31 03

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.