Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2023, 11:15

Apel grupe za bezbednost novinara: Omogućiti nesmetan rad na javnim okupljanjima

Stalna radna grupa za bezbednost novinara, u kojoj predstavnici novinarskih i medijskih udruženja sarađuju sa predstavnicima tužilaštva i policije kako bi nivo bezbednosti novinara bio unapređen, apelovala je na organizatore i učesnike javnih okupljanja da omoguće novinarima i medijskim radnicima nesmetan i siguran rad.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stalna radna grupa za bezbednost novinara apeluje da se novinarima obezbedi nesmetan rad na protestu

Izvor: Danas, 09.Jun.2023

Stalna radna grupa za bezbednost novinara (SRG) apelovala je na organizatore i učesnike današnjeg protesta da omoguće novinarima i medijskim radnicima nesmetan i siguran rad.

Nastavak na Danas...

Apel Stalne radne grupe za bezbednost novinara: Omogućiti nesmetan rad na javnim okupljanjima

Izvor: JUGpress.com, 09.Jun.2023

BEOGRAD..Stalna radna grupa za bezbednost novinara (SRG), u kojoj predstavnici novinarskih i medijskih udruženja sarađuju sa predstavnicima tužilaštva i policije kako bi nivo bezbednosti novinara u Srbiji bio unapređen, ustanovljava praksu da se uoči javnih okupljanja obraća organizatorima i učesnicima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.