Apel MUP-a Srbije

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 10:16

Apel MUP-a Srbije

Beograd -- MUP Srbije uputio apel svim građanima Srbije pred predstojeće praznike.

Kako se navodi u saopštenju prosleđenom medijima, Uprava saobraćajne policije apelovala je na sve učesnike u saobraćaju da tokom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika budu odgovorni, poštuju saobraćajne propise i ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola.

Vladimir Vida iz Uprave saobraćajne policije ukazao je da je prethodnih godina broj vozača koji za vreme vaskršnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praznika učestvuju u saobraćajnim nezgodama pod dejstvom alkohola, bio dva puta veći od godišnjeg proseka, dok je za vreme prvomajskih praznika taj broj bio čak tri puta veći.

"Zbog toga apelujemo na vas da praznike proslavite odgovorno, da ne dovodite u opasnost i sebe i druge učesnike brzom vožnjom i nepropisnim preticanjem, kao i da ne sedate za volan ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol", istakao je Vida.

Prema njegovim rečima, tokom predstojećih praznika, na svim najvažnijim putnim pravcima u zemlji očekuje se pojačana frekvencija saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna policija apelovala na vozače da budu odgovrni tokom praznika

Izvor: Danas, 29.Apr.2021

Uprava saobraćajne policije apelovala je danas na sve učesnike u saobraćaju da tokom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika budu odgovorni, poštuju saobraćajne propise i ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Danas...

Apel policije uoči predstojećih praznika

Izvor: Bor030.net, 29.Apr.2021

Uprava saobraćajne policije apelovala je danas na sve učesnike u saobraćaju da tokom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika budu odgovorni, poštuju saobraćajne propise i ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola.   Vladimir Vida iz Uprave saobraćajne policije ukazao je da je prethodnih...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.