Izvor: Kurir, 20.Mar.2010, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel Jove Ćurivije novinarima

BEOGRAD, 20. marta 2010. (Beta) - Jovo Ćuruvja pozvao je danas sve novinare na zajednički pritisak na vlast Srbije radi pronalaženja naručilaca, organizatora i ubica njegovog brata novinara Slavka Ćurivije. U javnom pismu upućenom novinarskim udruženjima i novinarima u Srbiji, međunarodnim medijskim asocijacijama, organizacijama za zaštitu novinara i za zaštitu ljudskih prava, evropskim i svetskim medijima, Ćurivija je naveo da je svaka vlast od 2000. do danas obećavala da će pronaći krivce. "Svaka vlast, od 2000 g. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apel Jove Ćuruvije novinarima

Izvor: NaDlanu.com, 20.Mar.2010

BEOGRAD, 20. marta 2010. (Beta) - Jovo Ćuruvja pozvao je u subotu sve novinare na zajednički pritisak na vlast Srbije radi pronalaženja naručilaca, organizatora i ubica njegovog brata novinara Slavka Ćurivije. U javnom pismu upućenom novinarskim udruženjima i novinarima u Srbiji, međunarodnim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Prisilimo vlast da kazni Slavkove ubice

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Mar.2010, 03:28

Jovo Ćuruvija, brat ubijenog vlasnika „Dnevnog telegrafa”, uputio je apel svim novinarskim udruženjima i novinarima pojedinačno i zatražio pomoć kako bi se pred lice pravde izveli nalogodavci i ubice Slavka Ćuruvije .....Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.