Apel Javnog komunalnog preduzeća Temerin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel Javnog komunalnog preduzeća Temerin

TEMERIN - Javno komunalno preduzeće Temerin je stanovnicima temerinske opštine uputilo apel u kome JKP Temerin moli sve sugrađane da racionalno troše vodu, što znači da je koriste za svakodnevne potrebe, ali da je ne koriste za zalivanje travnjaka i bašti.

S obzirom da su nastupile letnje vrućine, povećana je za oko 50 procenata potrošnja vode u opštini Temerin. Ipak, crpne stanice u Bačkom Jarku, Starom Đurđevu, Sirigu i u Temerinu uspevaju da proizvedu dovoljnu količinu potrebne vode, ali se ipak povremeno javlja smanjen pritisak u pojedinim delovima vodovodne mreže.

Vest poslao Dalibor Mudrinić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.