Antonić: Banka propala zbog mera NBS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonić: Banka propala zbog mera NBS

Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić nastavio je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da iznosi odbranu, tvrdeći da je propadanje te banke nastupilo pošto je, na osnovu privremenih mera koje je 2011. godine uvela Narodna banka Srbije, privremena uprava preuzela tu banku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agrobanka propala posle uvodjenje prinudne uprave

Izvor: Beta, 10.Okt.2013

BEOGRAD, 10. oktobra 2013. godine (Beta) - Bivši predsednik Izvršnog odobra Agrobanke Dušan Antonić izjavio je u četvrtak da je propadanje te banke počelo pošto je prinudna uprava preuzela banku na osnovu privremenih mera koje je .

Nastavak na Beta...

"NBS kriva za propast Agrobanke"

Izvor: B92, 10.Okt.2013

Beograd -- Nekadašnji predsednik IO Agrobanke Dušan Antonić nastavio da iznosi odbranu, tvrdeći da je propadanje te banke nastupilo pošto je preuzela privremena uprava...Od banke je zahtevano da naplati kredite i zaustavi reprogram dugova preduzećima, naveo je Antonić i podsetio da je "Agrobanka"...

Nastavak na B92...

Antonić: Hteli da nas prodaju za pet miliona

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2013

DUŠAN Antonić, nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Agrobanke, optužen sa još 20 osoba za navodne malverzacije prilikom dodele kredita čime je, kako se tvrdi, banka oštećena za više od 80 miliona evra, za njeno „urušavanje“ okrivio je mere koje je donela Narodna banka Srbije. Prema njemu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.