Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonela Riha: Otpuštena sam iz političkih razloga

Novinarka Antonela Riha izjavila je danas da je bez najave dobila otkaz u nedeljniku NIN, ocenivši da je otpuštena iz političkih razloga, dok glavni i odgovorni urednik tog lista Milan Ćulibrk tvrdi da odluka nema veze s politkom.

"Bez ikakve najave, danas mi je moj urednik Milan Ćulibrk rekao dadobijam otkaz jer je nezadovoljan mojim radom. Mislim da je politička rubrika u NIN-u bila jedna od najboljih rubrika i nisam baš razumela šta to znači, da je nezadovoljan mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << radom", kazala je Riha.

Ona je precizirala da je dobila rešenje kojim je proglašena za tehnološki višak, i da su ranije postojala razmimoilaženja između nje i glavnog urednika, ali da nije bilo političkih pritisaka na nju.

Glavni i odgovorni urednik NIN-a Milan Ćulibrk je agenciji Beta kratko izjavio da njegova odluka "nema veze s politikom".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.