Antić kandidat SPS za gradonačelnika?

Izvor: RTS, 16.Jan.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić kandidat SPS za gradonačelnika?

Aleksandar Antić je najizvesniji kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije SPS-PUPS-JS, kaže član Privremenog organa Nikola Nikodijević. Konačna odluka o tome biće doneta posle razgovora sa koalicionim partnerima, ističe Nikodijević.

Član Privremenog organa iz Socijalističke partije Srbije Nikola Nikodijević rekao je da je Aleksandar Antić najizvesniji kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije SPS-PUPS-JS, a konačna odluka o tome biće doneta posle razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa koalicionim partnerima.

"Gradski odbor SPS u Beogradu juče je predložio Aleksandra Antića za kandidatra za gradonačelnika, jer smatramo da je to najlogičnije rešenje s obzirom da je pet godina bio na čelu gradskog parlamenta, poznaje problematiku grada i učestvovao je u velikim projektima", rekao je Nikodijević novinarima.

Kako je naglasio, socijalna politika je upravo deo politike koju je Antić vodio zajedno sa svojim koalicionim partnerom Milanom Krkobabićem.

Nikodijević veruje da će i koalicioni partneri SPS, PUPS i JS doneti konačnu odluku da Antić bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.