Antić: Veliki dužnici gasa i struje isključivaće se mač sistemom

Izvor: Beta Video, 22.Dec.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Veliki dužnici gasa i struje isključivaće se mač sistemom

BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je danas da će veliki dužnici gasa i struje od 1. januara biti isključivani tzv. mač sistemom. On je na konferenciji Elektroprivrede Srbije i Balkanmagazina o energetskoj sigurnosti, rekao da je Srbijagas dobio precizne instrukcije iz Uredbe Vlade Srbije da za buduće isporuke veliki potrošači gasa, koji taj energent pre svega koriste kao sirovinu, dostavljaju garanciju ili plate isporuku gasa unapred. (CH10)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija će ove zime imati stabilno snabdevanje energentima

Izvor: Beta Video, 22.Dec.2016

BEOGRAD - Srbija će ove zime imati stabilno snabdevanje energentima, najosetljivija je nabavka gasa, ali su spremna alternativna rešenja, rekao je danas Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. ``Gas dolazi preko Madjarske koji je vezan za tranzitnu liniju od Rusije preko Ukrajine i svake...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.