Antić: Stanovnici Vrčina lakše do biometrijskih dokumenata (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Apr.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Stanovnici Vrčina lakše do biometrijskih dokumenata (VIDEO)

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić koji je prvi na listi SPS-PUPS-JS za Beograd obišao je novo odeljenje za izradu biometrijskih ličnih dokumenata i registraciju motornih vozila otvoreno je u prostorijama Policijske stanice Vrčin.

- Sada će 12.000 građana Mesne zajednice Vrčin biti u prilici da jednostavnije, brže i jeftinije ostvare svoje pravo i pribave sva lična dokumenta i registruju motorna vozila, rekao je Antić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Antić: Obilaznica preduslov za novu industrijsku zonu

Pogledajte kome će Filharmonija svirati u kampanji! (FOTO+VIDEO)

Antić ponovo na čelu beogradskih socijalista

Ističe da je to jedan od važnih poslova koji moraju da se završe da bi građani Grocke, bili ravnopravni sa ostalim Beograđanima.

- Tu pre svega mislim na pitanje gradskog saobraćaja, na ukidanje naplatne rampe na ulazu u Grocku, kao i na ubrzano rešavanje tekućih komunalnih problema opštine - rekao je Antić.

On je istakao i da je cilj gradske vlasti da se nastavi sa ravnomernim razvojem svih delova Beograda, kako bi se obezbedilo da svaki njegov stanovnik bude u prilici da ostvaruje sva svoja prava, bez obzira u kome delu grada živi.

(S media, foto: beoinfo)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.