Antić: Putari, nemojte da vas sneg iznenadi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Putari, nemojte da vas sneg iznenadi

Ministar saobraćaja Aleksndar Antić zatražio je da sva putarska preduzeća budu u pripravnosti kako bi blagovremeno mogla da reaguju na sneg koji se narednih dana očekuje u celoj Srbiji, saopštilo je danas resorno ministarstvo.

Foto: ilustracija

Očekuje se da će sneg na celoj teritoriji Srbije padati u utorak i sredu, pa Ministarstvo saobraćaja poziva građane na povećanu opreznost u vožnji i poštovanje svih propisa o bezbednosti saobraćaja.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ministarstvo je saopštilo i da je Javno preduzeće "Putevi Srbije" na osnovu odluke državnog vrha, još u toku noći i danas pre podne preduzelo sve neophodne mere kako bi se sneg čistio i sa državnih puteva drugog reda u Vojvodini.

 

U saopštenju se navodi da je još od 2009. godine Zakonom predviđeno da upravljanje i održavanje tih puteva preuzimaju Pokrajinski organi. Ministarsvo saobraćaja pozvalo je rukovodstvo Vojvodine da hitno formira organizacionu jedinicu koja bi počela da obavlja poslove održavanja tih puteva u skladu sa Zakonom i preuzetim obavezama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Antić: Putevi prohodni, teška noć za putare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2013, 20:06

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić izjavio je večeras da su svi putevi u Srbiji trenutno prohodni, ali da je pred putarskim preduzećima "teška noć" jer se očekuje da će sneg padati u toku noći i sutra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.