Antić: Nešto je puklo i onda smo počeli da padamo nosem na dole

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Nešto je puklo i onda smo počeli da padamo nosem na dole

Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić, koji je bio u avionu kome je otkazao motor na putu za Vatikan, rekao je za N1 da je situacija bila dosta dramatična.

- Čulo se kao da je nešto puklo kad smo bili na 10.000 metara i onda smo počeli okomito da padamo nosem na dole.. To je trajalo nekoliko minuta... Onda su piloti uspeli da aktiviraju druga dva motora - rekao nam je Antić.

Kako ističe, u tom momentu su bili iznad Jadranskog mora a pretpostavlja blizu Rima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Antić ističe da su avionu svi bili prisebni, posebno predsednik Tomislav Nikolić.

U delagaciji koja je sa Nikolićem krenula u zvaničnu posetu Vatikanu bili su i Ivan Mrkić, Stanislava Pak i Jasmina Mitrović Marić.

Motor na avionu "falkon 50" prestao je da radi iznad Jadranskog mora a letelica koja se nalazila na visini od 10.000 metara propadala je skoro dva kilometra. Uspeli su bezbedno da se vrate u Beograd a poseta Vatikanu je otkazana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.