Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2020, 15:43

Antić (Metla 2020): Fijat primer zašto ne smeju da se potpisuju tajni ugovori

Član Predsedništva Pokreta "Metla 2020" Novica Antić izjavio je danas, povodom situacije u fabrici Fijat u Кragujevcu, da će se taj pokret zalagati da se više nikada ne potpisuju tajni ugovori sa investitorima.

"Ovo što se vidi iza mene je nekada bila prva i najveća fabrika automobila na Balkanu. Danas je to Fijat Srbija u kojoj u poslednjih 200 dana radnici ne dolaze na posao i primaju socijalnu pomoć od države Srbije", rekao je Antić.

Kako se navodi u saopštenu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tog pokreta, Antić je rekao da će se "Metla 2020" zalagati da se radnicima vrati dostojanstvo.

"Da nikad više u Srbiji niko ne potpiše niti jedan ugovor koji se tiče budućnosti radnika u Srbiji, a da on bude tajna", zaključio je Antić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metla2020: Fijat primer zašto ne smeju da se potpisuju tajni ugovori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020

Član Predsedništva pokreta "Metla 2020" Novica Antić izjavio je, povodom situacije u fabrici Fijat u Kragujevcu, da će se taj pokret zalagati da se više nikada ne potpisuju tajni ugovori..."Ovo što se vidi iza mene je nekada bila prva i najveća fabrika automobila na Balkanu. Danas je to FIAT Srbija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.