Antić: Humanost i solidarnost vrednosti koje treba slediti

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Humanost i solidarnost vrednosti koje treba slediti

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da su društvena odgovornost, solidarnost i briga o ljudima vrednosti prema kojima se treba upravljati, saopštila je Gradska uprava Beograda.

"Na Vaskrs, koji je praznik nade i pobede života, kao društvo treba da uputimo upravo takvu poruku", rekao je Antić, koji je sa predsednikom Skupštine Beograda Nikolom Nikodijević obišao dečju bolnicu "Dr Dragiša Mišović" i deci podelio uskršnja jaja i slatkiše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Antić je istakao da Uskrs kao veliki verski i porodični praznik "treba da podstakne sve da razmišljaju o drugima, kao i o humanosti i solidarnosti".

On je deci i njihovim roditeljima poželeo srećan Uskrs, da se što pre oporave i naredni praznik dočekaju u krugu svojih porodica.

Direktor Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" Radisav Šćepanović je, zahvaljujući Antiću što je obišao dečicu na najradosniji hrišćanski praznik, naveo da je bitno da se briga o bolesnim i ugroženima vodi stalno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.