Antić: Grad bi mogao imati hrane i za izvoz

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Grad bi mogao imati hrane i za izvoz

Zamenik predsednika socijalista Aleksandar Antić je rekao da Beograd ima gotovo 200 hiljada hektara poljoprivrednog zemljišta i kada bi taj potencijal bio iskorišćen, grad bi imao hrane za izvoz.

Odbornici Koalicije Ivica Dačić- SPS-JS boravili su, u okviru izborne kampanje, u Velikom Selu.

Antić, koji je i kandidati za odbornike Koalicije Ivica Dačić-SPS-JS na beogradskoj opštini Palilula, izjavio je i da nekoliko sela nadomak Beograda ima organizovanu proizvodnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i plasman svojih poljoprivrednih proizvoda i oni sami pokrivaju skoro trideset posto beogradskog tržišta, što je veoma ohrabrujuće.

"Uz aktivniju ulogu Grada i Republike, poljoprivredna proizvodnja na teritoriji Beograda ne samo da bi pokrila potrebe ovog tžišta, već bi sigurno bilo viškova za druga tržišta. Na nama je da tu pomoć države organizujemo i da kroz uređen sistem otkupa i plasmana stimulišemo i zapošljavanje ljudi u sveri poljporivrede i zamenimo uvoz izvozom domaćih proizvoda", rekao je Antić, saopštila je Služba za informisanje te koalicije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Beograd bi mogao i da izvozi hranu"

Izvor: B92, 12.Apr.2016

Beograd ima gotovo 200 hiljada hektara poljoprivrednog zemljišta i kada bi taj potencijal bio iskorišćen, grad bi imao hrane za izvoz, kaže Antić...Odbornici Koalicije Ivica Dačić- SPS-JS boravili su, u okviru izborne kampanje, u Velikom Selu, a zamenik predsednika socijalista Aleksandar Antić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.