Ante Gotovina: Neću u politiku!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2012, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ante Gotovina: Neću u politiku!

ZADAR - Još tvrdi pazar.

Ante Gotovina, hrvatski general koga je Haški tribunal prošle nedelje pravosnažno oslobodio optužbi za zločine nad Srbima u „Oluji“, a Hrvatska dočekala kao heroja, juče je na zadarskom Forumu pred nekoliko hiljada ljudi održao klasični predizborni govor, a onda za Dnevnik HTV kazao da se neće baviti politikom, prenosi hrvatski portal Indeks.

- Neću u politiku. To nije moj izbor - bio je štur.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << HDZ Tomislav Karamarko se nada da će Gotovina, ako se ikad politički angažuje, zastupati politiku te stranke, dok bi ga rado videli u svojim redovima i u SDP premijera Zorana Milanovića, navodi portal.

Gotovina još ne govori šta će raditi u budućnosti, pošto je „sada na odmoru i uživa“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.