Anonimusi napali sajt DS-a

Izvor: B92, 30.Jan.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimusi napali sajt DS-a

Beograd -- Hakerska grupa Anonimusi napala sajt Demokratske stranke i to opštinskog odbora Vračar. Poručuju da žele da iskažu svoje nezadovoljstvo zbog stanja u Srbiji.

Na sajtu vračarskog odobra DS-a ostavljena je fotografija pripadnika pokreta Anonimusi i poruka u kojoj se između ostalog navodi: "Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimusi".

U poruci koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vidi na sajtu, domaći Anonimusi dodatno objašnjavaju svoj potez:

"Ovim putem ne želimo da idemo protiv sistema, ne želimo da naškodimo bilo kome na bilo koji način, ovim putem samo iskazujemo svoje nezadovoljstvo zbog stanja u našoj zemlji u kakvoj živimo. Ovim putem skrećemo pažnju svakom svesnom građaninu da i dalje ima nas koji se bore za pravdu - na bilo koji način.

Politička „elita" nam maše devedesetima kao kugom. Nikakve konkretne planove za BUDUĆNOST ne dobijamo, nego samo ustaljene fraze. Kao da im govore i izjave pišu autori templejta za mobilne telefone. Svim "akterima" ove pogubljenosti političkog establišmenta".

Anonimusi su danas na kratko oborili i sajt SPS-a na kome su ostavili istu poruku, kao i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Sajtovi SPS-a i LSV-a su u funkciji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija: Anonymousi napali stranke

Izvor: B92, 30.Jan.2012

Sajt vračarskog odbora Demokratske stranke posetili su Anonymousi, a jutros je bio hakovan i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine...Pomenuti sajt LSV-a, koji je jutros izgledao ovako, sada je u funkciji, a na sajtu DS-a, Anonymousi su ostavili sledeću poruku:.."Mi spremamo hranu....

Nastavak na B92...

Hakerska grupa Anonimus napala sajt DS-a

Izvor: Blic, 30.Jan.2012

Hakerska grupa "Anonimus" napala sajt Demokratske stranke i to opštinskog odbora Vračar. Poručuju da žele da iskažu svoje nezadovoljstvo zbog stanja u Srbiji...Na sajtu vračarskog odobra DS-a ostavljena je fotografija pripadnika pokreta Anonimus i poruka u kojoj se između ostalog navodi: "Mi spremamo...

Nastavak na Blic...

Anonimusi napali sajt Demokratske stranke

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2012

Hakerska grupa Anonimusi napala je sajt Demokratske stranke i to opštinskog odbora Vračar. Poručuju da žele da iskažu svoje nezadovoljstvo zbog stanja u Srbiji...Na sajtu vračarskog odobra DS-a postavljena je fotografija pripadnika pokreta Anonimusi i poruka u kojoj se između ostalog navodi: "Mi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srpski Anonimusi napali sajtove političkih partija u Srbiji

Izvor: Informacija.rs, 31.Jan.2012, 01:42

"Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimusi." Ovo je deo poruke koju je srpski ogranak hakerske zajednice Anonimusa ostavio na veb sajtovima nekih srpskih političkih partija koje je grupa...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.