Andželina Žoli u društvu slavnih reditelja pred dodelu Zlatnog globusa

Izvor: Blic, 15.Jan.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli u društvu slavnih reditelja pred dodelu "Zlatnog globusa"

Andželina Žoli, čiji je rediteljski prvenac "U zemlji krvi i meda" nominovan za "Zlatni globus" u kategoriji najboljeg stranog filma prisustvovala je ručku organizovanom za sve nominovane reditelje.

Glumica je delovala poprilično ozbiljno odevena u crni sako i suknju, sa kosom podignutom u punđu, ali je španski reditelj Pedro Almodovar svojim šalama uspeo da nasmeje lepu glumicu.

Andželina je veoma uzbuđena pred večerašnju dodelu "Zlatnih globusa", a njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ime našlo se rame uz rame sa drugim čuvenim rediteljima van američkog govornog područja poput Almodovara,Ašgara Faradija, te braće Darden.

Povezane vesti: Andželina: Bred me je našao uplakanu ispod tuša Andželinin rediteljski prvenac prikazan i u Vašingtonu Andželina Žoli:Do 17. godine nisam čula za Bosnu Film Andželine Džoli dobio nagradu američkih producenata Andželina Žoli: Nemam mnogo prijateljica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina i Almodovar snimaju film?!

Izvor: Glas javnosti, 16.Jan.2012, 12:52

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Anđelina Džoli i španski reditelj Pedro Almodovar sklopili su kroz šalu dogovor o saradnji na filmu. Džoli i Almodovar su razgovarali odvojeno sa novinarima na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa i u toku pauze od intervjua pozdravili su jedno drugo i počeli da...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.