Izvor: Blic, 01.Okt.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli ponovo usvaja dete

Andželina Džoli ponovo se sprema da proširi svoju porodicu i to još jednim usvajanjem. Ovoga puta glumica bi želela da usvoji devojčicu iz Etiopije koju je upoznala kada je nedavno sa svojim partnerom Bredom Pitom obilazila sirotišta ove afričke zemlje.

Međutim, Bred smatra da je prerano za novo usvajanje jer teško uspevaju da balansiraju karijeru i porodicu sa šestoro dece koju već imaju. Glumac je zatim pokušao da odgovori Andželinu od novog usvajanja, a kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saznao da je ona već pokrenula postupak usvajanja, optužio je da se prema deci ponaša kao prema kućnim ljubimcima.

- Želim da usvajam decu jer ih svakim usvojenjem spasavam od toga da budu siročad - odgovorila mu je Andželina. Kriza u vezi najpoznatijeg holivudskog para vlada već neko vreme, a mnogi smatraju da bi ovaj Andželinin potez mogao trajno udaljiti Breda od nje i porodice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.