Andrija Mandić priveden zbog ilegalnog prelaska granice

Izvor: B92, 02.Mar.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Mandić priveden zbog "ilegalnog prelaska granice"

Lider opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić je ilegalno prešao granicu Crne Gore sa Srbijom, zbog čega je priveden nadležnom sudu u Prijepolju.

To je potvrđeno podgoričkim medijima u Upravi policije.

Mandić, protiv koga se pred Višim sudom u Podgorici vodi krivični potpupak zbog navodne umešanosti u pokušaj terorizma i kome je oduzet pasoš, sa još nekoliko osoba priveden je u sud u Prijepolju, posle čega je pušten na slobodu.

On je, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno sa još nekoliko osoba iz svoje pratnje, priveden na osnovu prekršajne prijave policije u Srbiji.

Prema navodima podgoričkih medija, Mandić se nalazi na teritoriji Srbije i za njim nije raspisana poternica.

Očekuje se reakcija crnogorskog Tužilaštva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Andrija Mandić privođen u Srbiji zbog ilegalnog prelaska

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2018

Lider opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić ilegalno je prešao granicu Crne Gore sa Srbijom zbog čega je priveden nadležnom sudu u Prijepolju. Mandić se tokom dana vratio u Crnu Goru iz Srbije gde je prekršajno kažnjen zbog ilegalnog prelaska granice...Jedan od lidera opozicionog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.