Andrija Mandić kandidat za predsednika Skupštine Crne Gore

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 23:48

Andrija Mandić kandidat za predsednika Skupštine Crne Gore

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kandidat je za predsednika Skupštine Crne Gore.

To je saopšteno iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG).

To javlja Radio Crne Gore, a ističu i da finalna verzija sporazuma koji definiše raspodelu resora u novoj vladi tek treba da bude usaglašena.

Poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin rekao je da ne vidi zašto bi se neko protivio kandidaturi Mandića za predsednika parlamenta, preneo je RTCG.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"To i pripada koaliciji "Za budućnost Crne Gore" a ta koalicija će suvereno odlučiti ko će to biti, da i će biti gospodin Andrija Mandić ili neko iz te koalicije, to je već unutrašnja stvar koalicije ZBCG", kazao je Dobričanin.

On je naglasio da podela ministarstava još nije konačna.

"To još do detalja nije ispregovarano i to će se u narednim danima, vrlo brzo, finalizovati. Nadamo se da ćemo imati novu vladu do kraja ovog meseca ili već početkom novembra", naveo je Dobričanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.