Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđeline Džoli prevarila Bred Pita sa kamermanom

Nakon što su mediji godinama javljali da se jedan od najlepših parova na svijetu rastaje, ovih dana se po Holivudu šuška da ovog puta to nije samo trač.

Kako prenosi Parent Herald, Anđelina Džoli je Breda Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se njihov brako okončati.

Strani mediji javljaju da je lijepa oskarovka trenutno u Kambodži, gdje režira film "Prvo su ubili mog ocaW", ali i gdje je stupila u zabranjenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vezu s jednim od članova svog tima. Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspjevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Predstavnici za štampu slavnog para još uvijek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj.

Ubrzo pošto su se glasine pojavile, glumica se vratila u Los Anđeles s Paksom, Šajlo i Zaharom, troje od svoje šestoro dece.

Ukoliko je vijest o razvodu istinita, moguće je da Bred neće dugo tugovati. Kako piše Ho​llywood life, on bi utjehu mogao da nađe u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju.

(NN/story.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.