Anđelina se najela ćevapa, pa mešala uz balkanski melos

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina se najela ćevapa, pa "mešala" uz balkanski melos

Anđelina Džoli i Bred Pit imali su čast da ih Danilo Šerbedžija odvede u restoran koji drži Banjalučanin u sred Los Anđelesa, kako bi uživali u balkanskim specijalitetima. Najeli su se ajvara i mesa sa ražnja, a Anđelina je vrckala uz našu muziku. Pretpostavljamo narodnjake.

Danilo Šerbedžija predstavio je komisiji Američke filmske akademije u Los Anđelesu film "72 dana", kako bi komisija odlučila da li će ga nominovati za nagradu Oskar. Projekciji su prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i prijatelji Danilovog oca Radeta - Anđelina i Bred.

"Stigli su sami, bez telohranitelja. Posle filma izveli smo ih u restoran Banjalučanina gde su uživali u bosanskim specijalitetima. Bred se pohvalio da je u Los Anđelesu napokon našao mesto u kojem se prodaje ajvar", rekao je Danilo.

Režiser kaže da se holivudski par šalio kako su napokon uspeli da pobegnu od kuće i ne nameravaju da se vrate na vreme. Uz balkansku muziku, navodno, igrali su i veselili se do jutra.

"Anđelina odlično njiše bokovima", rekao je Danilo. Pohvalio se da mu je glumica rekla da se dobro zabavila gledajući film.

Osim u ćevapima sa ajvarom, Bred i Džolijeva uživali su i u jaretini sa ražnja. Našu hranu zavoleli su družeći se sa glumcima iz bivše Jugoslavije na snimanju filma "U zemlji krvi i meda".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.