Anđelina Džoli zbog nove uloge potpuno promenila izgled (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli zbog nove uloge potpuno promenila izgled (FOTO)

Poznata holivudska glumica Anđelina Džoli snima prvi film od 2016. godine i razvoda s Bredom Pitom.

Glumica je prihvatila ulogu u filmu fantazije "Come Away", a dobila je ulogu Rose. Njen kolega, glumac Dejvid Ojelovo na svom je Instagram profilu objavio je fotografiju sa snimanja na kojoj pozira cela postava filma, a mnoge je iznenadio izgled upravo slavne glumice.

Za potrebe uloge, Anđelina ima kovrdžavu periku, crnu haljinu, a majstori maske su se pobrinuli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izgleda nešto starije.

"Film je gotov. Jedva čekamo da s vama podelimo ovu čarobnu reimaginaciju Alise u zemlji čuda i Petra Pana", napisao je Olejovo.

Our film COME AWAY is now in the can! Can’t wait to share this magical reimagining of Alice in Wonderland and Peter Pan with you all.

A post shared by David Oyelowo (@davidoyelowo) on Oct 13, 2018 at 11:38am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.