Anđelina Džoli iza anonimne tužbe protiv Breda Pita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2022, 14:13

Anđelina Džoli iza anonimne tužbe protiv Breda Pita

Holivudska glumica Anđelina Džoli stoji iza sporne anonimne prijave za napad i tužbe protiv bivšeg muža Breda Pita iz 2016. godine.

U spornoj tužbi, koja je podneta pre šest godina od strane tužioca koji je želeo da ostane anoniman, navodi se da je glumicu tadašnji muž napao tokom vožnje u privatnom avionu, prenosi časopis "Film news".

Podsećanja radi, u aprilu ove godine, od FBI-a je zatraženo da preda dokumente koji se odnose na tužbu prema zakonima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o slobodi informacija.

Sada je potvrđeno da je tadašnja tužiteljka bila Džoli.

U izveštaju se navodi da je glumica tada agentu FBI-a rekla da ju je muž "fizički i verbalno napao", i to u prisustvu dece u privatnom avionu, nakon čega je usledila još jedna prijava, gde se navodi da je glumica imala povređen lakat.

Nakon tadašnje odluke agenta FBI-a, koji je odlučio da neće pokrenuti krivičnu prijavu na osnovu izveštaja, glumica je podnela tužbu protiv agenta zbog kršenja slobode informacija, zatraživši svu spornu dokumentaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.