Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli: Volim što starim

Holivudska glumica Anđelina Džoli (40) rekla je da voli što stari i da nema strah od toga, zato što su u njenoj porodici mnoge žene mlade umrle.

"Napunila sam ove godine 40 i veoma sam srećna. Mnoge žene u mojoj porodici su u 40-im počele da oboljevaju i umiru, a ja ću biti veoma sreća ako napunim 50 i 60 godina, pa čak i ako dočekam duboku starost", rekla je za "Sandej telegraf" Džoli, koja je pre dve godine uradila duplu masektomiju, jer joj je potvrđeno da postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << velike šanse da oboli od raka dojke.

Majka Anđeline Džoli preminula je 2007. godine od raka jajnika u 56. godini, dok joj je baka umrla od iste bolesti sa 45 godina.

Nakon 10 godina od filma "Gospodin i gospođa Smit", bračni par Anđelina Džoli i Bred PIt ponovo će se pojaviti u ostvarenju koje je ova glumica režirala "By the sea".

Ovaj film u američke bioskope stiže 13. novembra, ali je, kako pišu strani mediji, loše ocenjen od strane kritike.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina Džoli: Volim što starim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2015

Holivudska glumica Anđelina Džoli (40) rekla je da voli što stari i da nema strah od toga, zato što su u njenoj porodici mnoge žene mlade umrle..."Napunila sam ove godine 40 i veoma sam srećna. Mnoge žene u mojoj porodici su u 40-im počele da oboljevaju i umiru, a ja ću biti veoma sreća ako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.