Anđelina Džoli: Otmica devojčica nepojmljiva okrutnost

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli: Otmica devojčica "nepojmljiva okrutnost"

Holivudska zvezda Anđelina Džoli osudila je danas kao "nepojmljivu okrutnost i zlo" kidnapovanje više od 200 devojčica u Nigeriji od strane islamističke grupe Boko Haram.

Govoreći u Parizu na predstavljanju svog najnovijeg filma "Grdana" (Maleficent), u kojem igra zlu vilu koja proganja malu princezu, glumica je rekla da "na žalost u svetu postoji pravo zlo, gledate vesti i vidite ljude koji pate i tako puno okrutnosti".

"Nepojmljiva je okrutnost otmica tih devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Nigeriji. Nepojmljiva okrutnost i zlo", istakla je ona.

Ukupno 276 učenica kidnapovano je pre tri nedelje iz škole u Čiboku, u državi Borno, a njih 53 uspele su da pobegnu.

Grupa Boko Haram zapretila je da će otete devojčice prodati kao "roblje".

U nasilju grupe Boko Haram na severu Nigerije je samo od početka ove godine život izgubilo 1. 500 ljudi.

Pročitajte još Hejg ponudio pomoć Nigeriji u oslobađanju devojčica Boko Haram preuzeo odgovornost za otmicu 276 učenica Policija Nigerije sad tvrdi da je oteto 276 učenica Boko Haram drži zarobljeno 85 devojčica Neizvesna sudbina stotinak otetih učenica u Nigeriji Oslobođeno samo 14 od 129 otetih učenica u Nigeriji Islamisti haraju u Nigeriji: Najmanje 200 devojaka oteto iz školskog internata

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Otmica devojčica je nepojmljiva okrutnost"

Izvor: B92, 06.Maj.2014

Holivudska zvezda Andjelina Džoli osudila je danas kao "nepojmljivu okrutnost i zlo" kidnapovanje više od 200 devojčica u Nigeriji od strane islamističke grupe Boko Haram...Govoreći u Parizu na predstavljanju svog najnovijeg filma "Grdana" (Maleficent), u kojem igra zlu vilu koja proganja malu princezu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.