Izvor: Piplmetar.rs, 12.Avg.2023, 22:30

Anđela Đuričić KONAČNO OTKRILA KADA JE DOŽIVELA NASILJE zbog kog je podnela TUŽBU protiv Zvezdana Slavnića! „Pao mi je u očima…“

Kada je nekadašnja zadrugarka Anđela Đuričić podnela tužbu za nasilje protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, mnogi su mislili da je do udaraca došlo u zajedničkom stanu u kom su živeli po napuštanju imanja u Šimanovcima, ali novopečena voditeljka je sada otkrila da je u pomoć pozvala zakon zbog onoga što se odvilo u šestoj sezoni rijaliti šou-programa „Zadruga“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Jesam, i to zbog fizičkog nasilja u „Zadruzi“. Videli ste i sami šta mi je radio. Ne, ne… Nikako. Posle puno meseci sam pogledala istini u oči. Imam osobinu kad me neko toliko jako povredi da ga precrtam kao da nikad nije ni postojao. Toliko mi je pao u očima da vam ne mogu opisati – otkrila je Anđela za Slobodnu Dalmaciju.
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Evo nismo zajedno već oko mesec dana. Ja sam donela tu odluku i toliko mi je laknulo… Konačno se osećam kao ona stara Anđela i pitam se što mi je sve to trebalo. Prvi put sam pristala na ponudu producenata i tada sam došla do trećeg mesta. Ušla sam radi vlastite promocije, ajmo kazati lakšeg puta do cilja, poslovnih saradnji… – dodala je Đuričićeva.
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype)
– Ljudi su me zavoleli, bila je to jedna sasvim druga Anđela, nisu me pratili skandali. Kad sam ponovno ušla u šestu sezonu nisam ni slutila što će mi se dogoditi. Prvih mesec dana naš se odnos bazirao isključivo na razgovorima iz čega je nastala obostrana emocija. Tada smo priznali, nije bilo smisla da lažemo sebe, a i gledaoce – istakla je nekadašnja zadrugarka.
Zoran Slavnić Moka, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype)
– Ali on je za mene prošlost, stavila sam tačku na taj odnos. Ja sam se zaljubila! Možda je to sebično od mene, ali je iskreno. Zaljubila sam se i nisam razmišljala o tim stvarima. To je njegova prošlost. Bila sam u ogromnom stanju šoka koji sam pokušala prikriti kada je Ana ušla – prisetila se Anđela.
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype)
– Nekako sam se držala… Nije mi padalo napamet, ni njemu ni meni, da bi ona mogla ući. Tek je tada usledilo grozno razdoblje. Ali šta je tu je, morala sam se nositi s postupcima koje sam napravila. Nisam previše osećala da je unutra, da budem iskrena, jer nikad kao dve žene nismo vodile razgovor – istakla je Đuričićeva.
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Osim kad bi bile emisije uživo. Nisam joj dozvoljavala da mi priđe, iako smo mogle obaviti jedan pravi ženski razgovor. Međutim, nije mi žao što se to nije dogodilo – zaključila je Anđela Đuričić.
Koji njeni trenuci iz „Zadruge 6“ će, sa druge strane, dugo biti upamćeni pogledajte u odvojenom tekstu: „JESI LI OPRALA ZUBIĆE?“ Anđela i Zvezdan OBELEŽILI „Zadrugu 6“ – Ovaj trenutak niko neće zaboraviti
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.