Anđa prebolela Breda, u vezi sa slavnim kolegom?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđa prebolela Breda, u vezi sa slavnim kolegom?

Nakon što su rakinuli Bred Pit i Anđelina Džoli, svi su navijali da se popularni glumac skrasi uz neku popularnu koleginicu. Stvar se sada promenila, pa su se svi oduševili nakon što je počelo da se priča o Anđinoj vezi sa popularnim pevačem i glumcem.

Naime, Anđa se navodno viđa sa Džeredom Litoom, glumcem i frontmenom grupe "30 Seconds To Mars", prenosi portal "Evoke".

Lito i Džolijeva upoznali su se davne 1999. godine, na snimanju filma "Neprilagođena". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ponovo su sarađivali pet godina kasnije, kada su udružili snage na snimanju filma "Aleksandar".

U to vreme se šuškalo da su u tom trenutku najlepša glumica na svetu i šarmantni mladić u vezi, ali se ni Džolijeva ni Leto nisu oglašavali tim povodom.

Navodno, Anđelina i Džered sada provode mnogo vremena zajedno, i glumac joj pomaže da se što pre oporavi od razvoda.

- Njoj se ne žuri da započne nešto ozbiljno. Njen komplikovani razvod i borba za starateljstvo nisu se dogodili tako davno, ali uživa u Džeredovoj pažnji - kaže izvor blizak glumici.

Možda je upravo Lito zaslužan za nedavno izdanje popularne glumice dok je vodila decu u restoran, kojim je oduševila javnost.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.