Anastasija nastavlja borbu

Izvor: Press, 26.Feb.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija nastavlja borbu

Njeno stanje je nešto bolje nego što se spominjalo u javnosti, a očekuju se novi pregledi pluća i glave, piše Jelica Greganović na Blogu B92.
Kako ona navodi, nisu potvrđene metastaze, a voda iz pluća se skoro sasvim povukla i pretpostavlja se da je niz simptoma koji su se proteklih dana pojavljivali, najverovatnije reakcija na zračenja kojima je bila podvrgnuta u Protonskom centru u Pragu.
Narednih dana je čekaju kontrole i pregledi, koji bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << to potvrde ili da pronađu neki drugi uzrok za simptome koji zbog kojih je zračenje privremeno prekinuto.

Još uvek postoji velika nada da će se Anastasija oporaviti dovoljno da bude vraćena na zračenje u Protonski centar u Pragu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.