Izvor: Piplmetar.rs, 03.Maj.2023, 03:08

Anastasija Ražnatović se POTPUNO OPUSTILA U TRUDNOĆI: Ovo je ranije bilo nezamislivo… (Foto)

Pevačica Anastasija Ražnatović povukla se iz javnosti pre nekoliko meseci kada se preselila u Španiju ne bi li bila sve vreme uz svog partnera Nemanju Gudelja.
Anastasija Ražnatović (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot


Anastasija se, podsetimo, nije pojavila čak ni kada je njen brat Veljko Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dobio drugog sina Krstana budući da zbog procesa dobijanja papira ne sme da napušta zemlju, a onda su usledile radosne vesti da je i ona sama u drugom stanju.
Anastasija Ražnatović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Kako je dosad slovila za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, Ražnatovićeva je bila, između ostalog, poznata i po redovnim odlascima u teretanu i brižljivo odabranoj ishrani, a sada je sve to, po svemu sudeći, palo u drugi plan jer je, sasvim očekivano, zdravlje bebe na prvom mestu.
Anastasija Ražnatović (Foto: Instagram/raznatovicanastasija)
Naime, Anastasija je na društvenim mrežama pokazala kako „tamani“ obilnu porciju jagoda sa šlagom i keksom, što je nešto što je ranije bilo nezamislivo u njenom planu ishrane, a pratioci su joj poručili da se „samo opusti“, „ugodi sebi“ i „jede sve ono od čega se dosad uzdržavala“.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.