Anasonović: Ideja o blokadi Rektorata došla iz SzS

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anasonović: Ideja o blokadi Rektorata došla iz SzS

Jedna od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović rekla je da ideja o blokadi Rektorata nije ideja samih studenata.

Iako su oni, kako kaže, pokrenuli temu lažnih diploma još u martu.

"Došla je od Stefana, a ja samo mogu da pretpostavim ko je njemu to predložio", kaže Anasonović u intervjuu za "Blic" i objašnjava da je Stefan Pavlović momak za kojeg zna da radi za Dragana Đilasa.

Upitana ko je bio u Rektoratu, ona kaže da je kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pogledaju fotografije "prilično šarenoliko" i da nisu svi nestranački studenti.

"Tu ima mojih bivših kolega iz "1 od 5 miliona", (od kojih je deo u strankama), ali ima i mnogo omladinaca koji nisu u samom udruženju. U tom smislu nisu baš svi nestranački studenti", rekla je Anasonović.

Povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku BU o doktoratu Siniše Malog, kaže da je ta odluka pozitivno iznenadila, jer je na tragu principa akademske čestitosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.