Anasonović: Đilasa sam upoznala tek kad su počeli protesti

Izvor: Danas, 30.Apr.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anasonović: Đilasa sam upoznala tek kad su počeli protesti

Vlast uz pomoć svojih medija zaista izvrće stvarnost i mnogim organizatorima protesta u celoj Srbiji kroz laži koje se šire nekada se crta meta na čelo, i to je strašno, izjavila je jedna od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Beogradu Jelena Anasonović. Članak Anasonović: Đilasa sam upoznala tek kad su počeli protesti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nastavak protesta „1 od 5 miliona“ u Novom Sadu 3. maja

Izvor: Danas, 30.Apr.2019

Građanski protesti Jedan od pet miliona u Novom Sadu biće nastavljeni u petak, 3. maja, kao što je bilo i najavljeno pre Uskršnjih praznika, saopštili su danans iz organizacije novosadskih protesta. Članak Nastavak protesta „1 od 5 miliona“ u Novom Sadu 3. maja se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.