Ana ovo je za tebe Marija UPALA u sudnicu i IZREŠETALA ubicu svoje ćerke (UZNEMIRUJUĆU VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 15:35

"Ana ovo je za tebe" Marija UPALA u sudnicu i IZREŠETALA ubicu svoje ćerke (UZNEMIRUJUĆU VIDEO)

Ispalila sedam metaka i ubila ga na licu mesta.

Klaus je 5. jula 1980. godine oteo sedmogodišnju Anu i držao je nekoliko sati u njenom domu gde ju je, navodno, seksualno napastvovao i na kraju zadavio najlonskim čarapama.

Marijen Bašmejer, poznatija kao majka osvetnica, ubila je Klausa Grabovkog (35) koji se pojavio na nemačkom Okružnom sudu 1981. godine zbog silovanja i ubistva sedmogodišnje devojčice Ane.

-Ubio je moju ćerku, htela sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ubijem - rekla je Marijen.

- Ana, uradila sam to za tebe- iskreno je rekla žena nakon što je ubila ubicu njene devojčice.

Klaus je 5. jula 1980. godine oteo sedmogodišnju Anu i držao je nekoliko sati u njenom domu gde ju je, navodno, seksualno napastvovao i na kraju zadavio najlonskim čarapama.

Postoji i snimak trenutka kada je majka pucala u osumnjičenog, upozoravamo vas da je uznemirujući!

Prema rečima tužioca, on je devojčicu vezao i spakovao u kutiju koju je ostavio na obali kanala, a onda ga je njegova verenica prijavila policiji.

Muškarac je ranije već bio osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja dve devojke, a 1976. godine se dobrovoljno podvrgao hemijskoj kastraciji. Kasnije je otkriveno da je nakon toga bio podvrgnut hormonskom lečenju kako bi pokušao da poništi kastraciju.

Nakon što je uhvaćen, rekao je da je devojka namerno htela da kaže svojoj majci da ju je zlostavljao kako bi iznudila novac od njega. Rekao je i da ga je naterala da je ubije.

Majka je, na današnji dan pre 43 godine, trećeg dana suđenja, unela pištolj u sudnicu i ubila Klausa Grabovskog u cilju osvete svoje devojčice.

Pucala je sedam puta, a muškarac je proglašen na licu mesta mrtav. Nakon što ga je smrtno ranila, spustila je pištolj i predala se policiji.

Prvo je optužena za ubistvo, a kasnije je tužilaštvo optužbu preinačilo u ubistvo iz nehata i nezakonito posedovanje oružja.

Sud ju je 1983. godine osudio na šest godina zatvora, a puštena je 1985. godine.

Preminula je 11 godina kasnije, u 46. godini i sahranjena je pored njene Ane.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.